streda 8. februára 2012

Pokracovanie po preruseni

Dobry den

Kolesa dejín sa trochu urýchlili aj na Slovensku. Organizujú sa mnohe manifestacie, ludia by chceli hovorit o svojich pocitoch a nazoroch, ale na tribúny sa vsetci nezmestia.
Ak chceme byt vypocuty, je dobre naucit sa aj pozorne pocuvat. Vzajomne rozhovory davaju prilezitost na overenie svojich nazorov a zaroven mozu byt prilezitostou na zdielanie skusenosti.

Mnohe revolucie sa rodili v kaviarenskych diskusiach.
Ja preferujem permanentne revolucie v hlavach, pred obcasnymi viacmenej synchronizovanymi vylievaniami preteceneho hnevu na namestiach.

Ak ste podobneho nazoru, rad sa s Vami zoznamim a porozpravam v kaviarni Olympia v niektorý pondelok od 17:00.

Suctou
jozovasko

1 komentár:

  1. Revolúcie, ktoré sa rodia v kaviarenských diskusiách a nedostanú sa von, do ulíc, nie sú revolúcie. O myšlienkach, ktoré sa zrodili v hlavách hŕstky intelektuálov diskutujúcich v kaviarni sa spravidla nikdy nedozvie široká verejnosť. Ľudí prebrali z letargie len tie revolučné myšlienky, ktoré sa dostali von, na námestia. Nie všetci sme intelektuáli...A aj tým gaunerom treba ukázať, že v zdanlivo pasívnej mase sa skrýva obrovská sila. Boja sa jej, veď prečo ináč by sa skrývali za kordóny po zuby ozbrojených policajtov (viď nedávne protesty proti Gorilám)?!
    Jožko, to je môj názor. Zdraví Ťa Gabika S.

    OdpovedaťOdstrániť