štvrtok 8. septembra 2011

Reportaz s Certom



Tento vynimocny a jedinecny Clovek, ktoreho volaju Cert, prisiel za mnou 1.9.2011 po pokuse o verejny dialog na  namesti SNP Bratislava.
Tazko som mu rozumel, lebo sa mu plietol jazyk.

Pozval som ho, aby prisiel za mnou do kaviarne Olympia, ale pod podmienkou, ze sa mu nebude pliest jazyk, aby som ho rozumel.

Vcera prisiel. Pockal az dokoncime pracovne stretnutie seniorov k participativnemu rozpoctu.

Potom sme sa postavili pod lampu na Kollarovom namesti, zapol som kameru a rozhovoril sa.



V zivote nemal vela stastia.  Zo svetlejsich chvil zivota spomina na to, ked ako dieta s kamaratom hadzal babkine kurcata do vapna.

Ma ale vela snov. Jednym z nich je aj moznost stretavat sa s 4,5 rocnym synom, ktory ho pozna pod menom tato, aj ked je len biologickym otcom. V ziadnych papieroch nie je uvedny ako otec.

Obdivujem a vysoko si vazim ludi, ktori su ochotni adoptovat 4.5 rocneho chlapceka, chcu mu zabezpecit dostojne zivotne podmienky a vytvorit  mu prilezitost  stat sa slusnym, sebavedomym clovekom.

Kedze nie je mozne legalnou cestou zistit identitu adoptivnych rodicov a este tazsie zistit identitu v rodnom liste neuvedeneho otca, chcel by som Tych dobrych Ludi touto cestou poprosit (ak im nahoda prinesie toto video do cesty),  nesnazte sa vymazat tomuto dietatu z pamate cloveka, ktoreho doteraz oslovoval Tato.

Umoznite im prosim stretavat sa obcas.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára