pondelok 12. septembra 2011

Bezdomovci - dialóg v kaviarni Olympia 12.9.2011

Mame za sebou druhe stretnutie v kaviarni Olympia


Na uvod (17:00- 17:30 nam zahrala Martinka a jej priatelka na flaute

Potom pritomni zvolili tema bezdomovci a porozpravali sme sa













1 komentár:

  1. Reflexia z fasabuuku:

    Dobry vecer. Dnes som bola u vas v Olympii a chcela som sa iba spytat ze na aky ucel ta kaviaren ma byt, lebo mi napadlo ze by som tomu vedela spravit dobru reklamu celkom ak by vam slo o vacsiu nastevnost. Mala by som taky navhr ze by som mohla prist pofotit interier a spravila by som stranku na facebooku. ak by sa tam popozyvali ludia myslim ze by sa to mohlo ujat keby tam bola ta ziva hudba a ja fotim a poznam aj dost ludi co fotia a ak by sa tam vystavovali nejake taketo fotky myslim ze by to mohlo zaujat sirsiu verejnost. Iba mi to tak napadlo ze ak by ste mali zaujem.

    Super napad, Vdaka, si zlata, si mojim mentalnym sponzorom.
    Ucelom kaviarne je aby si ludia mohli posediet a porozpravat pri kave :)

    Ucelom dialogov kazdy pondelok od 17:00 v kaviarni Olympia je vytvorit pre ludi prilezitost aby sa mohli porozpravat a porozmyslat spolocne vo vacsej skupine.

    Najlepsou ( a najlacnejsou) reklamou je ak povies priatelom (alebo mi nejakym sposobom das vediet), ze si bola na jednom podujati a citila si sa tam vyborne, a mozu si to vyskusat aj sami. Okamzite sa tym stavas mojim medialnym sponzorom :)

    Nechcem ludi volat. Ludia su presyteny reklamamim a pozvankami na rozne podujatia, kde im chcu nasilu nieco povedat a zdielat, len preto lebo si myslia ze to co robia, ludia potrebuju, ale ludi sa na to zabudli opytat.

    Ja chcem ludi len informovat o moznosti stretavat sa v pravidelnom case. Vsetko ostatne je na nahode. Neviem kto pride. Neviem aku temu si zvolia ako startovaciu. Mozno ale stretnem zaujimavych ludi, dozviem sa nieco zaujimave a mozno sa budem citit aj dobre. Nic viac a nic menej nechcem.

    Komunita je skupina ludi, ktora sa stretava, lebo sa im zda, ze cast ich nazorov a zaujmov sa prekryva.
    Srdecne privitaju kazdeho noveho clena.
    Kazdy sa moze realizovat, ak sa mu zda ze sa to hodi aj ostatnym.
    Nikto nenuti ostatnych do nicocho.
    Nikomu nebrania, aby hocikedy odisiel.
    Ak vybledne spolocny zaujem komunita zanika.
    Mozu vzniknut ale ine komunity s inymi ludmi, kde cast napadov zije dalej v znovuzrodenej forme.
    Tak funguje priroda. Clovek je sucastou prirody.

    Zivot je sledom jedinecnych premier.
    Nikdy nelutujme tie zameskane, ale sa poucme a s tvorivou radostou (s radostnou tvorivostou ?)sa pripravume na tie dalsie.

    Zi a nechaj zit

    Mam zaujem o kazdeho kto chce spolupracovat.
    Velu radost mam z takych ludi, ktori sa nepytaju v com maju pomahat. Vedia dobre co ovladaju, vidia co by mohlo pomoct. Nehovoria, ale robia :))) Nevadi ani ked hovoriac robia pripadne robiac hovoria :)
    Nevadia mi ani prizerajuci, pokial nezavadzaju.

    Mozno ich casom napadne vcom by mohli prispiet. ked nie tak odidu a najdu si inu komunitu, ak nenajdu, ziadnu podla svojho gusta, mozno pripravia podmienky pre svoj "Format" :)

    Clovek sa rozhoduje srdcom. Rozum pouziva len na to aby sa k cielom vytycenym srdcom co najviac priblizoval. Tato veta sa mi dlho nepacila.
    Racionalnou uvahou som ale dospel k tomu, ze som iracionalny clovek ;)

    S uctou jozovasko

    OdpovedaťOdstrániť